De voorschool Amsterdam is er voor je

De voorschool Amsterdam is er om kinderen klaar te stomen voor wat komen gaat. Het zijn vaak kinderen die een kleine achterstand hebben of wat meer sturing nodig hebben. Door het geven van de juiste handvatten zijn deze kinderen in staat zich volop te ontwikkelen en kunnen ze makkelijker mee met de vervolgstap die gemaakt moeten worden.

De voorschool Amsterdam is voor veel kinderen naast bijzonder leerzaam ook ontzettend leuk. Het is de manier om te zorgen voor de nodige contacten die jongeren nodig hebben om te kunnen groeien en vooruitgang te boeken.

De voorschool is dan ook bijzonder betrokken in de samenleving en zorgt dat kinderen tellen en met alles mee kunnen doen dat belangrijk is voor kinderen. Van leren om schoolactiviteiten te kunnen doen tot motorische ontwikkeling of spraak en taal ontwikkeling.

Een onderdeel van vrijwilligerswerk Amsterdam.

Ook dit is weer een prachtig voorbeeld van vrijwilligerswerk Amsterdam. Waarbij de voorschool een traject is die alleen door de nodige ondersteuning ingezet kan worden. Hoewel de voorschool een groot deel op zelfstandigheid draait.

Met de voorschool geven wij iedereen een kans om zich te ontwikkelen en geheel eigen wijze.

Samen komen we verder, kies voor wij.

Samen kom je verder dan alleen. Daarom kiezen voor wij. Het is een voorbeeld hoe de maatschappij elkaar helpt om verder te komen. Zich inzet om te ontwikkelen en ervoor zorgt dat iedereen telt.