Glas en gevelreiniging

In Amsterdam staan veel grote panden en kantoren. Wat daar altijd aan opvalt is dat er veel luxe en modern uitzien, maar dat als je goed kijkt de ramen en de gevel er niet altijd even schoon uitzien. Dit komt omdat vele bedrijven laconiek denken dat dit niet veel uitmaakt en dat eens per jaar een goede schoonmaakbeurt wel weer voldoende is. Helaas is dit niet waar. Als klanten naar je kantoor of pand toekomen en ze zien dat de ramen en de gevel niet goed onderhouden zijn vanaf de buitenkant, geeft dit ze meteen al een slechte indruk van hoe het eraan toegaat in je bedrijf. Vaak wordt er meteen het vooroordeel klaargelegd dat dit een bedrijf is dat niet netjes en geordend te werk gaat, alleen al door het kleine detail dat je het niet maandelijks onderhoudt. Maar wat moet je hier dan tegen doen?

Schoonmaakbedrijf

Het antwoord is heel simpel; huur een schoonmaakbedrijf in Amsterdam in. Als werkgever heb je geen zin om je werknemers de ramen en de gevel schoon te laten maken, want die moeten gewoon hun eigen werkzaamheden uitvoeren. Via een schoonmaakbedrijf kan je gewoon simpelweg een maandelijkse afspraak maken waardoor je altijd fris en helder door de glazen van je pand heen kan kijken. Daarnaast is het zo dat mooie en heldere glazen het personeel stimuleert. De dag lijkt een stuk kleuriger, de zon schijnt meer en alles ziet er mooier uit. Want zeg nou eerlijk, als jij uit het raam kijkt en mooie heldere dag voor je ziet in plaats van een grauwe grijze dag, ga je toch stukken beter aan het werk?

De gevel

Dat je gevel goed onderhouden wordt is daarnaast nog ontzettend belangrijk voor je pand zelf. Als je dit maandelijks laat onderhouden kan er namelijk ook prima gekeken worden naar hoe de staat van je pand is en kan je meteen aanpassingen doen mocht dit nodig zijn. In plaats van 20 jaar alles ophopen en dan een enorm bedrag uit te moeten geven, kan je het beter maandelijks later onderhouden zodat je op een latere dag niet met onverwachte kosten komt te zitten.