Praxis Amsterdam

Praxis is een van de bekendste en grootste bouwmarkten van Nederland. Sommige vestigingen van deze bouwmarkt hebben ook een tuincentrum. Praxis Amsterdam, die gevestigd is in Amsterdam Zuidoost, is een van deze vestigingen.

In deze vestiging van Praxis kun je allerlei spullen kopen voor jouw tuin. Denk hierbij aan tuingereedschap, planten, bloemen en bomen, maar ook aan tuinmeubilair en accessoires voor in de tuin. Als je jouw tuin een grote make-over wil geven, zit je goed in dit tuincentrum. Hier vind je alles wat je nodig hebt om jouw tuin te restylen. Tip: in de folder van het tuincentrum kun je zien welke aanbiedingen de winkel op dit moment heeft.

De openingstijden van Praxis Amsterdam

Praxis Amsterdam is iedere dag van de week geopend. Dit tuincentrum heeft dus ook een koopzondag. Op maandag tot en met vrijdag opent het tuincentrum om 09:00 uur. Het tuincentrum sluit 12 uur later, namelijk om 21:00 uur. Op zaterdag gaat het tuincentrum ook om 09:00 uur open. Wel sluit de winkel op deze dag iets eerder, namelijk om 18:00 uur. Op koopzondag opent het tuincentrum om 10:00 uur en gaat de winkel om 18:00 uur dicht.