Slotenmaker in Amsterdam

Bent u op zoek naar een slotenmaker in Amsterdam? Dan zit u goed bij ons. Wij zijn Sloten.nu, een slotenmaker in Amsterdam. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u uw huis niet meer binnen kunt komen. Wij kunnen zonder problemen de deur voor u openmaken met geavanceerde gereedschappen.

Waarom Sloten.nu?

  • Binnen 30 minuten aanwezig;
  • Duidelijke prijsopgave;
  • Betaling per pin mogelijk;
  • Ruim 35 jaar werkervaring;
  • Een jaar garantie op de sloten.

Wilt u ons inschakelen om uw slot te openen? Dan kunt u contact met ons opnemen via 06 5040 5190. Wij zijn ook via WhatsApp bereikbaar. Indien uw zaak niet dringend is en u wilt graag een prijsopgave ontvangen, kunt u contact opnemen middels ons contactformulier.

Vakmanschap, kennis en service

Wij staan 24 uur per dag klaar om u te helpen als u problemen hebt met een slot. Onze slotenmakers zijn allemaal zeer betrouwbaar en vakbekwaam. Bij het openen van uw sloten maken wij gebruik van zeer hoogwaardige gereedschappen. Zo wordt uw slot geopend zonder overige schade aan de deur toe te brengen.

Verschillende oorzaken

U kunt met uw sloten tegen verschillende problemen aanlopen. Bijvoorbeeld dat u buitengesloten bent van uw huis. Dit kan komen doordat u de sleutel kwijt bent, het slot kapot is of de sleutel is afgebroken. Het maakt niet uit wat het probleem is, wij staan altijd voor u klaar om te helpen. Als u het nodig acht, kunnen wij de sloten direct vervangen.

Wij kunnen u helpen

Het maakt niet uit waar in Amsterdam u bent. Wij kunnen u helpen als:

24 uur per dag, 7 dagen per week

Het is nooit leuk als u niet meer uw huis in kunt. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen. Het maakt hier niet uit hoe laat het is. Onze betrouwbare slotenmakers zijn ook ’s nachts tot uw dienst. Binnen 30 minuten kunnen we bij u op locatie zijn. Met onze slotenmakers kunt u er op rekenen dat u snel uw huis of bedrijfspand weer binnen kunt.

Neem contact op

Neem direct contact op indien u een probleem ondervindt met een slot. U kunt contact opnemen door een bericht via WhatsApp te sturen naar 06 5040 5190. Het is uiteraard ook mogelijk om te bellen. Heeft het geen haast en wilt u eerst een prijsopgave? Vul dan het contactformulier in.

Amsterdams Beveiligings Bedrijf | Sloten.nu
Kerkstraat 352b
1017 JA Amsterdam
020-6233603
info@sloten.nu