Vakantiehuisjes in De Wije Werelt te koop

Is de Veluwe jouw favoriete natuurgebied van Nederland? Dan is een bezoekje aan park De Wije Werelt een echte aanrader. Dit Europarcs Resort ligt verstopt in de bossen van Otterlo. Even helemaal tot rust komen, dat doe je hier! Wil jij graag tot rust komen met de luxe van een eigen vakantie huisje? Lees dan snel verder.

De charme van De Wije Werelt

Wij hebben prachtige vakantiehuisjes in De Wije Werelt te koop. Niet alleen de huisjes zijn een lust voor het oog, maar ook de rest van het park ademt natuur, rust en vakantiegevoel. Jong en oud hoeft zich hier geen seconde te vervelen. Er is een recreatieprogramma, een verwarmd buitenzwembad, fiets- en skelterverhuur en nog veel meer! Bovendien kun je heerlijk eten in het restaurant of langs de snackbar gaan als je even een dagje niet wilt koken. Buiten het park is ook voldoende te doen. Bezoek de apen in de apenheul, ga een dagje naar Burgers’ Zoo of Julianatoren of volg een van de vele wandelroutes op de Veluwe.

De Wije Werelt te koop

Klinkt De Wije Werelt en omgeving als de perfecte bestemming voor jou? Er zijn prachtige vakantiehuisjes in De Wije Werelt te koop. Met je eigen vakantiehuisje kun je ons zo vaak opzoeken als je zelf wilt, zonder dat je je hoeft af te vragen of jouw favoriete huisje al is besproken. Ook kun je zo lang blijven als je wilt en kun je het geld dat je normaal gesproken in de overnachtingen zou steken nu gebruiken voor recreatie. Daarnaast kun je je eigen huisje verhuren als je er zelf geen gebruik van maakt. Zo verdien je er ook nog wat aan! Wanneer je een vakantiehuisje- en park op je duimpje kent, neem je het thuisgevoel mee, wanneer je op vakantie gaat. Tegelijkertijd geniet je van rust, luxe en veel recreatie. Nog een voordeel van je eigen vakantiehuisje hebben, is dat het een goede investering is. Als de markt meezit, kun je het immers altijd weer tegen een goede prijs verkopen.